Kodi i Lëndës : TDE 102
Semestri Kodi i Lëndës Emri i Lëndës Lektori
2017-2018 / Pranverë TDE 102-1 Teoritë dhe njohuritë e letërsisë Turke II Fatih Ufuk Bağcı, PhD
2016-2017 / Pranverë TDE 102-1 Teoritë dhe njohuritë e letërsisë Turke II Hakan Kaçar, Msc
2015-2016 / Pranverë TDE 102-1 Teoritë dhe njohuritë e letërsisë Turke II Gülay Yurt, PhD
2014-2015 / Pranverë TDE 102-1 Teoritë dhe njohuritë e letërsisë Turke II Gülay Yurt, PhD
2013-2014 / Pranverë TDE 102-1 Teoritë dhe njohuritë e letërsisë Turke II Gülay Yurt, PhD
2012-2013 / Pranverë TDE 102-1 Teoritë dhe njohuritë e letërsisë Turke II Bunyamin Caglayan, PhD