Kodi i Lëndës : TDE 317
Semestri Kodi i Lëndës Emri i Lëndës Lektori
2012-2013 / Pranverë TDE 317-1 Shkrimtarët dhe poetët Shqiptar qëshkruajnë në Turqisht Bunyamin Caglayan, PhD