Kodi i Lëndës : TDE 321
Semestri Kodi i Lëndës Emri i Lëndës Lektori
2017-2018 / Vjeshtë TDE 321-1 Mësimi i Turqishtes për të huajt Huseyin Yilmaz, PhD Candidate
2016-2017 / Vjeshtë TDE 321-1 Mësimi i Turqishtes për të huajt Huseyin Yilmaz, PhD Candidate
2015-2016 / Vjeshtë TDE 321-1 Mësimi i Turqishtes për të huajt Hakan Kaçar, Msc
2014-2015 / Vjeshtë TDE 321-1 Mësimi i Turqishtes për të huajt Hakan Kaçar, Msc
2013-2014 / Vjeshtë TDE 321-1 Mësimi i Turqishtes për të huajt Huseyin Yilmaz, PhD Candidate
2012-2013 / Pranverë TDE 321-1 Studime fjalori dhe fjalorët në gjuhën Turke Adem Balaban, PhD