Kodi i Lëndës : TDE 422
Semestri Kodi i Lëndës Emri i Lëndës Lektori
2014-2015 / Pranverë TDE 422-1 Menyrat dhe Llojet Letrare Bunyamin Caglayan, PhD
2013-2014 / Pranverë TDE 422-1 Menyrat dhe Llojet Letrare Ceyhun Vedat Uygur, Prof. Dr
2013-2014 / Vjeshtë TDE 422-1 Menyrat dhe Llojet Letrare Bunyamin Caglayan, PhD
2012-2013 / Pranverë TDE 422-1 Kërkimet e Letërsisë Popullore Sezai Coskun, PhD