Stafi

Stafi Akademik

Ayse Kutlu
Fatih Ufuk Bağcı
Fatih Ufuk Bağcı është diplomuar në vitin 1995 në Universitetin e Erciyes, Departamenti i Teologjisë. Ka përfunduar studimet master në Shkollën e Lartë "Hëna e Plotë" Bedër. Ka përfunduar studimet Doktoraturës në Fakultetin e Shkencave Sociale dhe Edukimit në Universitetin Europian të Tiranës.
Hakan Kaçar
U diplomua në universitetin e Niğde, Fakulteti i Filologjisë dhe Edukimit, Departamenti i Gjuhës dhe Letërsisë Turke.Gjithashtu ka punuar si pedagog në universitetin shtetëror të pedagogjisë të Ukrainës Jugore “Odessa”.Aktualisht punon si pedagog i brendshëm në universitetin “Hëna e Plotë” Bedër.
Huseyin Yilmaz
Kasim Ilhan
Omer Calis