Vazhdojnë aplikimet për programet master deri më 27 tetor 2017

Vazhdojnë aplikimet për programet master deri më 27 tetor 2017

Aplikoni në:

• Master i Shkencave në Drejtësi:
- Profili e Drejta Penale
- Profili e Drejta Ndërkombëtare

• Master i Shkencave në Shkencat e Komunikimit:
- Profili Gazetari
- Profili Marrëdhëniet me Publikun

• Master i Shkencave në Shkencat Islame :
- Moderne Islame
- Themelore Islame

• Master i Shkencave në Gjuhë dhe Letërsi Angleze
• Master Profesional në Mësuesi, Gjuhë Angleze për Arsimin e Mesëm

• Master i Shkencave në Psikologji Këshillimi dhe Pedagogji

Procesi i aplikimit mund të kryhet online në faqen e web-it duke klikuar në linkun: http://admission.beder.edu.al/form.php
ose duke u paraqitur pranë sekretarisë mësimore të institucionit tonë çdo ditë, nga ora 09:00 deri në 17:00.

Pas kësaj date, të gjithë aplikantët pas shpalljes së listës së fituesëve në programet master do të kenë mundësinë për të vijuar me procesin e regjistrimit, nga data 31 tetor deri më 6 nëntor 2017, pranë sekretarisë mësimore.

Për çdo informacion të nevojshëm na kontaktoni në:
Tel: +355673427001 / +35542419222
Email: [email protected]
Për informacion lidhur me #BURSAT kontaktoni në:
Tel: 0673044464 ose [email protected]


Ju mirëpresim!