Kodi i Lëndës : EDU 418
Semestri Kodi i Lëndës Emri i Lëndës Lektori
2015-2016 / Pranverë EDU 418-1 Matja dhe Vleresimi Fatih Ufuk Bağcı, PhD
2014-2015 / Pranverë EDU 418-1 Matja dhe Vleresimi Lokman Coskun, PhD
2013-2014 / Vjeshtë EDU 418-1 Matja dhe Vleresimi Lokman Coskun, PhD
2012-2013 / Pranverë EDU 418-1 Matja dhe Vleresimi Ahmet Ecirli, Prof. Asoc. Dr.