Viti kulturor Austri-Shqipëri 2018

Në kuadër të vitit kulturor Austri-Shqipëri 2018, si dhe të vizitës së ministres së Jashtme austriake, Karin Kneissl, Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme në bashkëpunim me Ambasadën Austriake në Tiranë, organizuan sot një pritje, ku u prezantua dhe libri me titull: Të rizbulojmë të përbashkëtat: “E shkuara dhe e tashmja e marrëdhënieve Austri –Shqipëri në kaleidskop”.

I pranishëm në takim, Rektori i Kolegjit Universitar Bedër, Prof Dr. Ferdinand Gjana, falënderoi znj. Kneissl, për mundësitë që Austria i ka ofruar studentëve tanë në organizmin e shkollës verore në Vjenë, si dhe të vizitave në institucionet më të rëndësishme. Gjatë shkollës verore studentët e Kolegjit Universitar Bedër ndoqën leksione dhe seminare prej profesorëve më të shquar të Universitetit të Vjenës.